efsun oranları 25 resimli anlatım
3 posters
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
efsun oranları 25 resimli anlatım
KİnqRoaD MT2 Benzersiz NPC leri ile sizlerle birlikte!!!!!!!
KingRoaDMt2 ile bu firsati kaçirmayin!!!![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
site: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
indir: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KinqRoad2 server1 "MilenyuM" Acildi keyifli Zaman Geçirmeniz Dileği Ile.
Server Özellikleri (sw dropları sonradan düşürülücek...)
1000x Exp
1000x Drop
1000x Yang
1 Ay Boyunca %1000 Eventlar Aktif Kalıcaktir. 1 Ay Sonunda %850 Düşürülüp Devam Edicektir.
Hepinizi Oyunda BEKLİYORUM!! İYİ EĞLENCELER [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x706. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x706. |
Similar topics
» yeni sw resimli anlatım
» 120 silahlı %30 efsun oranları koş kraliyetli
» metin2turk resimli anlatım
» NoMercry Mt2 - Resimli Anlatim
» jeonmt2 resimli anlatım
» 120 silahlı %30 efsun oranları koş kraliyetli
» metin2turk resimli anlatım
» NoMercry Mt2 - Resimli Anlatim
» jeonmt2 resimli anlatım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası