metin2turk resimli anlatım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
metin2turk resimli anlatım
rkadaşlar MT2TURK Server yakLaşık 2 aydıR sizLeRLe....Neyse konuyu FazLa uzatmadan MT2TURK SiTeLeRini
veRceqim
MT2TURK oyununun Anasayfası:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun ÜyeLik için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun FoRum için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun SıRaLaması için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun Facebook Fan sayFası
için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şu anda SeRveR on duR 0 Laq 0 ßuq
Serverimizde Lvl Görünme Aktifdir. %100 Korumalıdır.
Özellikler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kalıcı Lvl Goruntuleme !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Max Lw 127 !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]0 Laq !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]G + P NPC !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sorunsuz AzRaiL Katı !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Boss Kestiqinde yukarda qösTeRiR
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Laq ve ßuq Tamamen 0 dıR !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4x enqeLi vardır sw rahatca hilesiz oynaya bilirsiniz
GEREKLİ DOSYALAR
Oyuna Girmek için Gerekli Pack 25 Aralık 2010( isminizin Yanında Level Ve Oyun TR Gibi Gözüküyor=)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK PACK SORUNU YASAYANLAR ICIN SORUNSUZ PC PACK
veRceqim
MT2TURK oyununun Anasayfası:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun ÜyeLik için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun FoRum için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun SıRaLaması için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MT2TURK Oyununun Facebook Fan sayFası
için:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şu anda SeRveR on duR 0 Laq 0 ßuq
Serverimizde Lvl Görünme Aktifdir. %100 Korumalıdır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. |
Özellikler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kalıcı Lvl Goruntuleme !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Max Lw 127 !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]0 Laq !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]G + P NPC !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sorunsuz AzRaiL Katı !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Boss Kestiqinde yukarda qösTeRiR
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Laq ve ßuq Tamamen 0 dıR !!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4x enqeLi vardır sw rahatca hilesiz oynaya bilirsiniz
GEREKLİ DOSYALAR
Oyuna Girmek için Gerekli Pack 25 Aralık 2010( isminizin Yanında Level Ve Oyun TR Gibi Gözüküyor=)
MT2TURK PACK SORUNU YASAYANLAR ICIN SORUNSUZ PC PACK
-Indirmis Oldugunuz Dosyaya sag tiklayip Cikar diyin.
-Sonra Icindeki dosyalari kopyalayip Metin2 klasorune yapistirin
-Sonra Icindeki dosyalari kopyalayip Metin2 klasorune yapistirin
Similar topics
» resimli anlatım içerde
» akmanmt2 resimli anlatım
» ironmt2 resimli anlatım
» nord 2 resimli anlatım
» tamtaktikmt2 resimli anlatım
» akmanmt2 resimli anlatım
» ironmt2 resimli anlatım
» nord 2 resimli anlatım
» tamtaktikmt2 resimli anlatım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası