darkmt2 resimli anlatım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
darkmt2 resimli anlatım
OYUNA BASLARKEN 54 LEVEL VE USTUNUZDE FULL +9 ITEMLERLE
BASLIYOSUNUZ 48 LEVELDE G ACABILIYOSUNUZ VE 70 LEVELDE P
ACABILIYOSUNUZ.90 SILAHLARI DONUSUMU VARDIR. GM LERI KESINLIKLE SAYGIDA
KUSUR ETMEZLER VE SIZIN ISTEGINIZE GORE EVENT YAPMAKTADIRLAR SERVER DAHA
YENİDİR VE RESIMLER ASAGIDA BOSUNA YAZMAYA GEREK YOK RESİMLERDEN
SERVERIN NASIL OLDUGUNU SIZ ANLAYIN ARTIK BU ARADA KAHRAMAN NPC, EFSUN
NESNELERI BEDAVA VE 5. EFSUN NESNESIDE VARDIR SIZDE SAGLAMLIK YONUNDEN
SERVERDE ISMINIZI DUYURABILIRSINIZ...!BEKLIYORUZ HERKESI...
SILAHCI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1375x555. |
ZIRHCI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1309x694. |
MARKET
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1353x685. |
UST SEVIYE SILAHLAR
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1179x647. |
P-G-KAHRAMAN VS. NPC
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x608. |
NESNE MARKET
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1351x656. |
EPIC SURA
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1366x650. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1358x650. |
Diğer 90 silahları;
Sirius => Öldürücü Pala => Ay Kılıcı
Hortlak => Baron Kılıcı => İlahi Kılıcı => Kutsal Kılıç
Ruhsuz => Testere dişi => Günışığı Bıçagı
İblisin => Sekiz Tigram => Uyuyan Ejder
Büyük şeytan yayı => Hayalet Yay
Yarı Insan => Sarı Ejderha Katleden => Mavi ejderha katleden
NOT= 90 Silahların atakları açıktır.
İNTERNET SİTEMİZ;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics
» resimli anlatım içerde
» akmanmt2 resimli anlatım
» ironmt2 resimli anlatım
» nord 2 resimli anlatım
» tamtaktikmt2 resimli anlatım
» akmanmt2 resimli anlatım
» ironmt2 resimli anlatım
» nord 2 resimli anlatım
» tamtaktikmt2 resimli anlatım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası