süper pvp
3 posters
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
süper pvp
Eger Sizde süper bi pvp server arıosanız tam yerine geldiniz
Gonzales MT2
Hemen Sizi Daha Fazla Meraklandırmadan tanıtıma geçiyim
1. Özellik =P npc[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2. Özellik= at npc[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
3. özellik= +9 Çelik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
4. özellik= Demircide + basarken item istemez [ basma oranı %100 yakmaz][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
5.Özellik = GM ler Oyunla İlileniyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
6.özellik = peri gibi yüksek lvl silahlar mevcut ![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
7.özellik = bir Boss Kestiginizde altta Bilgilendirme Yapar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
8.özellik = Efsun Ayarları İsteginize Uygun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
9.özellik = [Yeni] 70-75 lvl kılıçlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ben sadece bazılarını saydım ! Dahasını Oyuna Giip Görebilirsiniz =
Benimde TL oldugum bir pvp dir tanıyanlarınız benim pvp kurdugum zaman
en iyisini kurdugumu bilir [ Ayrıca Unutmuşum LAG BUG Yapmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ]
Hemen Adreslere Geçiyim
Ana Sayfa =[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kayıt= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ana Sayfadan Oyunu İndirebilirsiniz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]:rolleye s:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası