herşey editli
+12
ßyCxGoqhan
wwxx0
iso58
!!!§u¢νєζєzα!!![C★]
kaanxmert88
ByJoker
55mert55
[STL]Aysel
357
[GA]Mahsun
herzamanpp
Administrator
16 posters
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: herşey editli
ya nasi hersey editli market va kraliet stilio 90 takilari satilio onlar satiliosa
nasi hersey edit olcaq qi yani az aklli oLn
nasi hersey edit olcaq qi yani az aklli oLn
55mert55- 1. Seviye üye
[TL]Gökhan kardesim Baq benim sizle bi derdim yoq sadece bazi sw leri tanitirken yalnis ve eksik tanitiyosunuz Ben de forum adminligi yaptim 3 sene ordan biliyorum Gelelim Üye konusuna Yarin dn Tez yoq Frumda Üye artisi Baslicaktir..Göreceksin Yarin az isim var onlari halledip ark.iiletisime geçer Gerekli bilgileri vEririm. 3. KONU iste bu frumun üzerine bi Sw açsaniz Bnce Daha hos olur Daha cok üye çekersiniz Benim düsüncem...tabi Gerisi size kalmis...
ByJoker- Modaretor+Fahri üye™
atma lan eğer yanlış hatırlamıyosam ki çok küçük bir ihtimal yanlış hatırlamam edit kontörle satılıyor ve köntörle edit alamıyosanız serverın yğzde 80 i edit hiç bir zevki olmuyor. genede bakmak isteyen baksın. ama itemler iyi
iso58- Banlı üye™
şu videodaki gibi değilmi skiller?ama arkadaş ben şunu anlayamadım o flash playere basıyom patch i 1 st yaklasik yüklüyor
oynadım oynadım çıktım sonra gene girdim baktım bi 1 st daha yükledi pacth leri??? bu düzeldi mi?
oynadım oynadım çıktım sonra gene girdim baktım bi 1 st daha yükledi pacth leri??? bu düzeldi mi?
wwxx0- 1. Seviye üye
Similar topics
» efsunlar 400 kraliyet herşey var editli sw
» Captaİnmt2 99'a kralİyet hemde edİtlİ.
» kraliyet azo sangıından düşüo editli
» bu pvp de herşey var :D
» herşey npc lerde
» Captaİnmt2 99'a kralİyet hemde edİtlİ.
» kraliyet azo sangıından düşüo editli
» bu pvp de herşey var :D
» herşey npc lerde
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası