METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum
https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/v6jm9u.jpg
forumumuzdan yararlanmak için giriş yapın yada kayıt olun
Albümler aktifleştirilmiştir....
+rep mesaj yazıncada gelir rep verince daha çok fazla gelir
kalıcı olmanız dileğiyle avatar galerimiz süperdir avatar bulamadıysanız ordan seçin
küfür eden uyarısız süresiz ban yedin! yer iyi forumlar sürekli yenilikle olucaktır
forumumuza müzikler ekleniyor dinlemek beleş çok mutluyum
forumumuzda kalıcı olanlara sürprizler olur...
rütbeler yenilenmiştir Modaretör alımları vardır 40 mesajdan sonra özel mesaj birbirinize atabilirsiniz hihihi çok komik iyi forumlar lanlı lunlu konuşmak yok!
RÜTBELERİMİZ 7 Lİ 8 Lİ DİR ....................................................
profilinizden tuttuğunuz takımın tagını seçebilirsiniz(yeni yenilik)Forumumuzda Dini ve Bilimsel yazılar yazılabilir. Forumumuz herhangi bir Dijital TV Şifre kırma Key verme Sitesi değildir. Forumumuzda müstehcen yazılar yazmak müstehcen Resimler vermek yada Link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır.

Forum katılımcıları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun Forumta mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forumun arama Özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı Tartışmaları içeren Konular açılamaz.

Yöneticiler her yazılan Mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir Mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalğ olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.

Foruma yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır. Bu Özellikle Dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık yada Politika ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış birşeydir.

Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir Konuda Mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.

Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.

Forum Yönetimi tarafından, aynı Kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi aynı Konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, Kişinin tüm Mesajları silinir ve Foruma girişi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla eMail Adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda boarda olan Üyeliği derhal silinir.

Bu board gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve Dini Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda yasaktır.

Forumun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımçıları Bilgilendirmek Forumğn veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Başta Prestij-Forumu olmak üzere, hiç bir Forum hakkında karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü Forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yaptığında derhal Forumumuzdan uzaklaştırılır.

Dini kısımda bilmek ve öğrenmek isteyen Üyelerimiz için gerekli her şey mevcuttur. Ancak Forumumuzun bu hizmetini kötüye kullanmak isteyen, ve Din bölümünde herhangi bir Dini karalayıcı aşağılayıcı yazılar yazılamaz, yazılmasıda son derece sakıncalı ve yasaktır. Bir Üye orada bir Soru sorarsa bilgi sahibi Kardeslerimiz derhal yardım edin lütfenına koşabilirler. Ama kesinlikle açtığı Konu hakkında Üyemizin kişiliğini ve Dini Bilgisini eleştiremezler.

Forum Kurallarına uymayan Katılımcıların Foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabılır.

Forum Kurallari her Zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O Zaman öyle bir Kural yoktu diye itiraz edilemez.

Foruma Üye olan her Üye, Üyelik Kurallarini tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum yada görmedim gibi bir Beyanat kabul edilmez.

Join the forum, it's quick and easy

https://2img.net/h/oi56.tinypic.com/v6jm9u.jpg
forumumuzdan yararlanmak için giriş yapın yada kayıt olun
Albümler aktifleştirilmiştir....
+rep mesaj yazıncada gelir rep verince daha çok fazla gelir
kalıcı olmanız dileğiyle avatar galerimiz süperdir avatar bulamadıysanız ordan seçin
küfür eden uyarısız süresiz ban yedin! yer iyi forumlar sürekli yenilikle olucaktır
forumumuza müzikler ekleniyor dinlemek beleş çok mutluyum
forumumuzda kalıcı olanlara sürprizler olur...
rütbeler yenilenmiştir Modaretör alımları vardır 40 mesajdan sonra özel mesaj birbirinize atabilirsiniz hihihi çok komik iyi forumlar lanlı lunlu konuşmak yok!
RÜTBELERİMİZ 7 Lİ 8 Lİ DİR ....................................................
profilinizden tuttuğunuz takımın tagını seçebilirsiniz(yeni yenilik)Forumumuzda Dini ve Bilimsel yazılar yazılabilir. Forumumuz herhangi bir Dijital TV Şifre kırma Key verme Sitesi değildir. Forumumuzda müstehcen yazılar yazmak müstehcen Resimler vermek yada Link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır.

Forum katılımcıları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun Forumta mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forumun arama Özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı Tartışmaları içeren Konular açılamaz.

Yöneticiler her yazılan Mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir Mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalğ olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.

Foruma yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır. Bu Özellikle Dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık yada Politika ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış birşeydir.

Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir Konuda Mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.

Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.

Forum Yönetimi tarafından, aynı Kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi aynı Konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, Kişinin tüm Mesajları silinir ve Foruma girişi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla eMail Adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda boarda olan Üyeliği derhal silinir.

Bu board gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve Dini Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda yasaktır.

Forumun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımçıları Bilgilendirmek Forumğn veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Başta Prestij-Forumu olmak üzere, hiç bir Forum hakkında karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü Forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yaptığında derhal Forumumuzdan uzaklaştırılır.

Dini kısımda bilmek ve öğrenmek isteyen Üyelerimiz için gerekli her şey mevcuttur. Ancak Forumumuzun bu hizmetini kötüye kullanmak isteyen, ve Din bölümünde herhangi bir Dini karalayıcı aşağılayıcı yazılar yazılamaz, yazılmasıda son derece sakıncalı ve yasaktır. Bir Üye orada bir Soru sorarsa bilgi sahibi Kardeslerimiz derhal yardım edin lütfenına koşabilirler. Ama kesinlikle açtığı Konu hakkında Üyemizin kişiliğini ve Dini Bilgisini eleştiremezler.

Forum Kurallarına uymayan Katılımcıların Foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabılır.

Forum Kurallari her Zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O Zaman öyle bir Kural yoktu diye itiraz edilemez.

Foruma Üye olan her Üye, Üyelik Kurallarini tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum yada görmedim gibi bir Beyanat kabul edilmez.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

esrarengiz

2 posters

esrarengiz          Empty esrarengiz

Mesaj tarafından [STL]Aysel Perş. Ara. 23, 2010 6:00 pm

Yaşayan Kişi: Çevre Sakinleri
Yaşandığı Yer: Beyazit
Yaşandığı Yıl: 1496-....

Olaylar Camide gerçeklesmektedir. Camiyi hayir için yaptiran Katip Sinan öldükten sonra caminin girisinin sag tarafinda bulunan mezara defnedildi. Gömüldügü günün gecesi herkesin uyudugu bir saatte Katip
Sinan'in tabutu mezarindan disariya dogru yükseldi Ve caminin kubbesinin yanina yerlesti.. Tabutun üzerindeki onca topraga ragmen yükselerek caminin kubbesine yerlesmesi o yillarda halkin dehsete kapilmasina neden olmustur. Olayin ögrenilmesinden sonra, bu olaya bir anlam veremeyen caminin imami ve çevre sakinleri, tabutu asagiya indirerek yeniden mezara yerlestirdiler...
Ertesi gün sabah namazi kilmak için camiye gelenler hayretlere düstüler. Çünkü Katip Sinan'in tabutu tekrar mezarindan çikmis ve caminin kubbesinin yaninda durmaktaydi. Olay içinden çikilmaz bir hal almisti. Çevre sakinleri endise içindeydi. Tabut
indirilerek yeniden mezara konuldu Fakat Katip Sinan yere inmemekte
kararliydi. Üçüncü gece tekrar yükselerek yine ayni yere geldi.
Isin içinden çikamayan imam ve çevre sakinleri bu isin içinde bir keramet oldugunu düsünerek tabutu orda birakirlar ve halen tabut
caminin kubbesinin yanindadir.. Kitapta resmi bulunmaktadir..
Caminin adreside "Yasanmis Esrarengiz Olaylar" adli kitapta yazmaktadir..

Yaşayan Kişi: Odabasi Ailesi
Yaşandığı Yer: Izmir
Yaşandığı Yıl: 1993

Olaylarin baslamasindan önce de zaten
eski olan ev, olaylarin baslamasindan sonra tam anlamiyla harabeye dönmüstü.. Olaylar çevrede duyuldukça, neler olup bittigini merak eden komsular eve akin ediyorlardi. Sonunda konu basina kadar intikal etti.
Olaylarin meydana geldigi evde oturan Maksut Bey, ailece yasadiklari
olaylardan dolayi sasirmis bir sekilde; balta, testere, keser, çekiç gibi aletlerin evde nasil havada uçustugunu komsularina anlatirken bile olaylar devam etmektedir.. 21Eylül 1993 tarihinde olayi incelemek için tarafimizdan görevlendirilen bir grup Izmir'li arastirmaci, söz konusu eve gitmis ve esyalarin kendiliklerinden hareket ettiklerine onlarda sahit olmuslardy. Izmirli arastirmacilarin sordugu sorulara, Maksut Odabasi'nin verdigi cevaplar, olaylarin ne denli
ürkütücü boyutlarda oldugunu gözler önüne seriyordu:
*-Evinizde meydana gelen olaylari anlatir misiniz?
-Yasli boyacilikla geçimimi saglayan orta halli bir aileyiz.
38 senedir bu evde oturuyoruz. Ilk defa böyle bir olayla karsilastik.
Ne yapacagimizi bilemiyoruz. Sasirmis durumdayiz. Olaylar iki buçuk ay önce basladi. Bu geçen süre içinde evde kirilmadik nerdeyse hiç bir esya kalmadi. Çevreyi görüyorsunuz ev harabeye dönmüs durumda.
*-Su kenarda iple baglanmis aletler duruyor onlari sizmi bagladiniz?
-Evet havada uçmalarini önlemek için ben bagladim. (Tam bu sirada evdeki
bazi esyalar hareket etmis ve Izmirli arastirmacilar olaylara sahit olmustur.)
*-Az önce bir bardak kirilmasina sahit olduk ayrica ütünün kendi kendine
hareket ettigini gördük. Bu olaylar sizi tedirgin etmiyormu?
-Eh..Artik alistik. Normal geliyor..
*-Bu olaylar size zarar veriyor mu?
-Hayir henüz ev halkina hiç zarar gelmedi. Yumruk büyüklügünde taslar
bize çarpiyor ama hiç canimiz acimiyor.. Günün her saatinde olaylar devam ediyor..

Yaşayan Kişi: Altun Ailesi
Yaşandığı Yer: Lüleburgaz
Yaşandığı Yıl: 1995

1995'in kasvetli bir kis günüydü. Hava henüz kararmisti. Altun Ailesi o gece olacaklardan habersiz evlerine çekilmis oturuyorlardi. O ana kadar hersey son derece normaldi. saat 23:00 civarinda banyodan gelen gürültüyle irkildiler. banyoya gidip ne olduguna baktiklarinda,
kovalarin ortada görünür hiç bir sebep yokken devrildiklerini ve banyodaki esyalarin saga sola saçildiklarini gördüler.
Bunun, evlerinde baslayacak olan bir dizi olayin ilk baslangici
olabilecegini, o an için hiç kimse aklina bile getirmemisti. Ancak
garip bir güç, yavas yavas evi sariyordu...
Ertesi gün evin camlari vurulmaya basladi. Ama vuranlar ortada yoktu.
Bu olanlari, evin çesitli köselerinden gelen garip sesler izledi.
Altun Ailesi'nin ilk akillarina gelen sey polisten yardim istemek oldu. Ancak polisin tüm aramalarina ragmen hiç bir ipucu elde edilemedi
Aramalardan hiç bir sonuç alinamayinca, ev fertleri çaresizlik
içinde gecenin gelmesini beklemeye basladilar. Hava karardikça, içlerindeki endise ve korku da büyüyordu.
O gece de, diger geceler de, olaylar birbirini takip etti. Bir
kaç gün sonra evdeki esyalar kaybolmaya basladi. Kaybolan esyalar
günler sonra yine kendiliklerinden ortaya çikiyordu.
Kisa bir süre sonra görülmiyen eller görülmeyede baslayinca, is artik içinden çikilmasi imkansiz bir hale büründü...
-Sevinç Altun:"Yatagima uzanmis gözlerimi henüz kapatmiyordumki,
inanilmaz bir sey oldu.Bir el kolumdan yakalayarak hizla beni sarsmaya basladi. Korkuyla gözümü açtim. Donuk gözlerle bakan bir silüetin
karsimda durdugunu gördüm.
Avazim çiktigi kadar bagirdim.Yan odadan kizim kosup gelinceye kadar,
bedensiz varlik camdan uçarcasina gitti.
Daha sonraki günlerde ev fertlerinin hepsi,odalarda dolasan bu varligi
gördüler. Evde oturmalari imkansiz hale gelmisti.Olaylar çevrede de duyuldugu için artik komsulari ziyaretlerine gelmiyordu. Hayatlari tam anlamiyla kabusa dönmüstü. Olaylari yerinde izleyen ekibimiz de olaylarin gerçek
olduguna bizzat sahit oldu.Esyalar kendi kendine hareket ediyorlar..Odalardan sesler geliyordu.Röportaj sirasinda söz konusu varligin bir gölge
gibi odanin önünden geçtigi tarafimizdan tespit edildi.
Su anda olaylar hala devam etmektedir..

Yaşayan Kişi: Muhabirimiz
Yaşandığı Yer: Istanbul
Yaşandığı Yıl: 1995

1986 dogumlu...Kendisiyle görüstügümüzde henüz daha 9 yasindaydi.Kendisiyle önce Istanbul'da daha sonra kendisiyle önce Istanbul'da daha sonra da Ankara'da Ögretmenler Evi
Lojmanlarinda toplam iki kez görüstük.
Önce Elnare'nin özelliklerini ögrenebilmek için Annesi ile kisa bir
söyleside bulunduk:
-Elnare'nin birçok özelligi var.Mesela, sarki söylemek, bilgisayarla
çalismak,iyi derecede satranç oynamak vs.Özel yetenekleride var
Ruhlari görebilir,insanlari hipnoz edebilir,insanlarin zihinlerinden
geçenleri okuyabilir.Ellerinde yüksek derecede Biyoenerji var.
Bazi hastaliklarin hem muayenesi hem tedavisini elle yapabilir.
Ellerini hastanin vücuduna dokundurmaz.4-5 cm mesafeden muayene edip.
Hastaliklari tedavi edebilir..
*-Elnaire'nin bu yeteneklerini ilk nasil farkettiniz?
-Daha 2 yasindayken okumaya basladi.3-4 yasinda matematik-fizik çalisiyordu.
Annesinin anlattiklarindan sonra Elmaire ile konusmaya basladik.
*-Karsindaki insanin ne düsündügünü anliyormussun..Seninle bir
deneme yapalim mi?
Elnaire:"Evet yapalim" diyor..Bozuk türkçesiyle..
Annesi onunla konusuyor ve bize tercüme ediyor..
-"Zihninizde siyah bir fon yaratin ve düsündügünüz seyi beyaz olarak o fonun
üzerine yazin.Elnare sizin zihninizi okumaya çalisacak.."
Deneyi yapmak için ekibimizden Ipek arkadasimizi görevlendiriyoruz.Ipek kame-
raman ile arka odaya gidiyor.Kameraya zihninde 4 rakamini tutucagini söylüyor.
Sonra kimseye birşey söylemeden içeri geliyolar.Ipek zihninde tuttugu sayiyi
canlandiriyor.Elnaire 10-12 saniye geçtikten sonra cevap veriyor..
-"4" diyor.
Ayni deney iki kez farkli rakamlar tutularak tekrar edildi.Ama sonuç hiç degismedi.

Yaşayan Kişi: Özden C.....
Yaşandığı Yer: Bursa
Yaşandığı Yıl: 1994

Arkadasim beni eve birakiyordu.Mezarligin içinden geçen bir yolda otomobille ilerliyorduk. Arabayi arkadasim kullaniyordu. Saat gece yarisini geçmisti. Soldan, duvarin üzerinden 4-5 metre önümüze aniden
beyaz birsey atladi. Hemen frene bastik. Önce hayvan olabilecegini
düsündük. Belki de beyaz bir köpekti felan dedik. Frene bastigimizda
onun hizasini geçmistik.Ona çarpmis olmamiz gerekiyordu. Çarpma Sesi
duymadik. Arabadanda inemedik. Garip birseyler oldugunu farketmistik."
Çevrelerine bakindilar ama hiçbirsey göremediler. Mezarlik yolundan
çikmalarina 200-250metre daha vardi. Otomobillerini çalistirip yola
devam ettiler. Mezarliktan çikmalarina çok az bir mesafe kalmistiki..
-"Arkadasim büyük bir çiglik atti. Ne oldu diye ona dönüp baktim.
Arkadasimin yüzü bembeyaz olmus, dikiz aynasindan arkaya bakiyordu.
Neler oluyor deyip dönüp arka tarafa baktim..O animi anlatamam..
Ani bir çiglikla oldugum yerde donup kaldim. Arabamizin içinde
arka koltugun ortasinda,gelinlik giymis bir kadin oturmus bize
bakiyordu. Ondan sonra arabayla mezarlik yolundan nasil çiktigimizi
bilmiyoruz. Ön cama yapismis bir vaziyette, aydinlik biryerde arabayi
durdurduk. Kendimizi arabadan disari attik. Ama beyaz gelinlikli kadin
arabada degildi.Oraya nasil gelip, nasil gittigini hiç bir zaman anlayamadik.

Yaşayan Kişi: Salim ISIK
Yaşandığı Yer: Ankara
Yaşandığı Yıl: 1993

Belirli bir çalisma yapmadan ortaya çikan "Duyular Disi
Algilamalarimiz" dan bir taneside Astral Seyahat'tir. Çogunlukla yorgun oldugumuz bir anda,tam uykuya geçis sirasinda olur.Bir kaza sirasinda hasta,bitkin veya halsiz oldugumuzda kendiliginden çikabilir.Simdi Salim Isik'in istem disi yaptigi "Astral Seyahat"in nasil gerçeklestigini görelim..
-"Bundan yaklasik bes yil önceydi.Esim,seker fabrikasinda çalisiyordu
Sabah erkenden onu ise götürdüm.Dönüste karsi yolda Istanbul istikametine gitmekte olan bir kamyonla çarpismak üzereydimki orda film koptu
Olaylari yukardan izlemeye basladim.Sasirdim,korktum.Fazl asiyla
heyecanlandim.Çarpisma esnasinda neler oldugunu ayrintilariyla birlikte
yukaridan izliyebiliyordum.Kendimide görüyordum.Hatta kolumun camdan
disariya sarkmis oldugunu bile hatirliyorum.
Kaza sirasinda baska bir minibüse çarpmistik soför ölmüstü.Yukaridan
kaza sirasinda arabamin tavaninin, minibüsün tavaninin nasil egilip büküldügünü hepsini gördüm.Bu yasadiklarim karsisinda müthis bir panik
yasadim.Korkunç bir seydi.Bi ara öldügümü zannettim çocuklarimi,karimi
düsündüm.Daha sonra tekrardan bedenimde oldugumu hissettim.Yanimda
birkaç kisi bana su vermeye çalisiyorlardi. Ama bundan öncesini
izlemistim sanki ölüp dirilmistim.. Içim bir garip oldu.. Ve kafamda yüzlerce soru isareti olustu..Bu olaylarin arastirilmasi gerekli.."
Bu yasadigi olayin bir Astral Seyahat oldugunu bilmiyordu. Ama
Salim ISik bu olaydan sonra dünya görüsünü yeniden ele almak
zorunda kaldi..
[STL]Aysel
[STL]Aysel
Admin
Admin

vip üye uzman üye Modaretör Katip üye Admin Yılın Yöneticisi Yılın paylaşımcısı Yılın Grafikeri Yılın Modaretörü Yılın Üyesi Yılın Süper Modaretörü Yılın en Komik Üyesi Yılın CO-ADMİNİ YILIN EN İYİ AVATAR ÖDÜLÜ Yılın en ii türkçe kullanan üyesi Yılın en çok sevilen üyesi En çok tanışmak istenilen üye

http://metn2.forum.free.biz/forum.htm

esrarengiz          Empty Geri: esrarengiz

Mesaj tarafından !!!§u¢νєζєzα!!![C★] Çarş. Ocak 12, 2011 4:29 pm

Teşekkürler.
!!!§u¢νєζєzα!!![C★]
!!!§u¢νєζєzα!!![C★]
Yönetici+Grafiker™

Yönetici+Grafiker™

vip üye uzman üye Fahri üye Katip üye Grafiker Yılın Yöneticisi Yılın paylaşımcısı Yılın Grafikeri Yılın Üyesi Yılın Süper Modaretörü Yılın CO-ADMİNİ YILIN EN İYİ AVATAR ÖDÜLÜ Yılın en çok sevilen üyesi