+Basma Taktigi (!)
1 sayfadaki 1 sayfası
+Basma Taktigi (!)
İteminiz takı değilse Steady bulundurun. Steady itemin durability sinin düşmesini engeller.
İmmortal Bulundurun İmmortal iteminizin yok olmasını engeller.
+4 ve ya 5 ten sonra Lucky Stone kullanın iteminizin +6 7 almasını kolaylaştırır.
Her zaman Lucky Powder kullanın.
iteminize 1 den fazla Lucky basmayın patlarsa fazla Luckyler boşa gidebiir.
İteminizde immortal varsa Astral Basabilirsiniz Astral iteminizin patlaması halinde +4 te kalmasını sağlar ancak biraz pahalıdır.
Dress inize %1+%1+%1+%1 lucky basmanız şansınızı arttırır.
Premium kullanmanız %5 lik bir şans arttırır.
Bu şekilde + basmanız daha kolaylaşıcaktır
Arkadaşlar Cok fazla Duydugum Bir + basma taktigi
uniqelerden ve diger bir cok mobs lardan düşen patlak + 5 + 4 vb . itemleri patlatıp kendi silahlarına özellik basıyorlarmış
Örnegin; elinizde crossbow var +5 FB bunu +6 yapmak istiyorsunuz ... yerden cıkan patlak +5 bir chn yada eu silah bulun... bu silah ı +6 denerken patlatın hemen ardından kendi silahınızı koyun basın +6 oldugunu duydum deneme fırsatım olmadı çünkü hep hazır alıyorum kıyafetleri büğüne kadar pek denemedim Blue basma + basmayı sadece bilginiz olsun bir deneyin derim... patlak silah bulduysanız bunu sizdeki silaha basıcaksınız kıyafette degil ... kıyafet bulursanız kıyafete basın
Similar topics
» +5 taş basma pack
» 2010 +Basma Hilesi
» Digi Mt2 >>Kraliyet Basma >> Lev. sınır 120>PveG npc
» Yeni Npc Paketi > +Basma İtemlerine Kadar Hespi Ekli
» Homedamt2 73 level baslangıç p npc at npc +9muho +6 çelik + basma var Gm alımı vardır
» 2010 +Basma Hilesi
» Digi Mt2 >>Kraliyet Basma >> Lev. sınır 120>PveG npc
» Yeni Npc Paketi > +Basma İtemlerine Kadar Hespi Ekli
» Homedamt2 73 level baslangıç p npc at npc +9muho +6 çelik + basma var Gm alımı vardır
1 sayfadaki 1 sayfası