Turan ve Kurt’tan kulübümüze ziyaret
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: SPOR lig (spor toto süper lig) :: TRAßZON
1 sayfadaki 1 sayfası
Turan ve Kurt’tan kulübümüze ziyaret
onya Kaymakamı Şenol Turan, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve Tonyalı taraftarlar takımımızın akşam antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve oyuncularımıza çiçek ve Tonya Tereyağı verdiler.
İlk olarak Asbaşkanımız Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerimizle görüşen Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve Tonyalı taraftarlar daha sonra antrenman sahasına gittiler. Kaymakam Turan, burada yaptığı kısa konuşmada isminin Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’ten geldiği söyledi. Turan, “1981 yılında Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde doğdum. Doğduğum yıl Trabzonspor’un efsane oyuncuları arasında yer alan Şenol Güneş’i çok seven babam bu nedenle bana Şenol adını verdi” dedi.
Konuşma sonrası Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, ziyaretçilere Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verdi.
!!!§u¢νєζєzα!!![C★]
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: SPOR lig (spor toto süper lig) :: TRAßZON
1 sayfadaki 1 sayfası