Bu Nasıl Futbol
2 posters
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: SPOR lig (spor toto süper lig) :: ßEŞİKTAŞ
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu Nasıl Futbol
Simao Sivasspor ile yapılan hazırlık maçında aldığı darbeler için açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Simao Sabrosa, Siyah-Beyazlı formayla ilk maçında şaskına döndü. Sivasspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 1 gol atıp 1 de asist yaparak klasını gösteren Portekizli yıldızın, 90 dakika bitiminde ağzından çıkan sözler ise maalesef futbolla alakalı değildi.
‘Ben nereye geldim’ dedim!
“İspanya’da yarım sezonda almadığım darbeyi burada bir hazırlık maçında aldım. Bu nasıl futbol! Bırakın ligi, ben, amatör küme maçlarında bile sadece rakibe tekme atmak için sahaya çıkan oyuncu hayatımda hiç görmedim. Sadece ben değil; Ernst, Guti, Quaresma ve Nobre başta olmak üzere, bizim takımda tekme yemeyen arkadaşım kalmadı. İnanın bir ara ‘ben nereye geldim’ diye şaskınlık yaşadım. Ancak bu durumun özel maçta öne çıktığını söylediler, biraz rahatladım. Fakat futbol bu değil...”
‘Futbol özel bir aşktır...’
Beşiktaş’taki günleri hakkında da kısa bir yorumda bulunan Portekizli süperstar, “Uyum sorunum olmadı. Zaten ben böyle şeylere inanmam. Sonuçta futbol oynuyoruz ve dünyanın neresine giderseniz gidin, futbolun dili hep aynıdır. Tıpkı aşkta olduğu gibi. Futbol bir oyun ve özel aşktır” ifadelerini kullandı.
FANATİK
Stoudemire- Süper Mod+Grafiker™
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: SPOR lig (spor toto süper lig) :: ßEŞİKTAŞ
1 sayfadaki 1 sayfası