evilitionmt2 tanıtım
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası
evilitionmt2 tanıtım
EvolutionMetin2 Set By [TL]Fr3aKx3
Arkadaşlar Server'ımız Yeni Açılmıştır Başlangıç Level'i 57'dir P - npc Mevcuttur..
Server Orta Zor'dur Npclerde 61 zırhlar,65 silahlar,diğer bütün itemler mevcuttur ve Gayet ucuzdur..
Başlangıç Levelini Halledemedik Ancak Full Online'm - İstediğiniz Gibi Soru,Sorunlarınız gibi Şeyler Sorabilirsiniz.
Arkadaşlar
İnanın Server'ı Seviceksiniz Emek İsteyen Server Ve İstediğiniz Gibi
Her Saat Her Gün Event User Toplanınca 3 yol savaşları Ox'lar Gelmenizde
Fayda Var
YILBAŞINA
ÖZEL HARİKA NOEL EVENT'İ AKTİFTİR ÇORAPLARI SOHAN DAĞININ ORTASINDAKİ
AĞAÇTA AÇINCA %1O ŞANSINDA +70 İTEM ÇIKARABİLİRSİNİZ..
Arkadaşlar Bana Ulaşmak İçin [TL]Fr3aKx3 = [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve Site ↓
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arkadaşlar Server'ımız Yeni Açılmıştır Başlangıç Level'i 57'dir P - npc Mevcuttur..
Server Orta Zor'dur Npclerde 61 zırhlar,65 silahlar,diğer bütün itemler mevcuttur ve Gayet ucuzdur..
Başlangıç Levelini Halledemedik Ancak Full Online'm - İstediğiniz Gibi Soru,Sorunlarınız gibi Şeyler Sorabilirsiniz.
Arkadaşlar
İnanın Server'ı Seviceksiniz Emek İsteyen Server Ve İstediğiniz Gibi
Her Saat Her Gün Event User Toplanınca 3 yol savaşları Ox'lar Gelmenizde
Fayda Var
YILBAŞINA
ÖZEL HARİKA NOEL EVENT'İ AKTİFTİR ÇORAPLARI SOHAN DAĞININ ORTASINDAKİ
AĞAÇTA AÇINCA %1O ŞANSINDA +70 İTEM ÇIKARABİLİRSİNİZ..
Arkadaşlar Bana Ulaşmak İçin [TL]Fr3aKx3 = [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve Site ↓
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Server'ın 5 Aylık Parası Ödenmiştir Gece Boyunca FuLL Event !!!
METİN2 PVPSERVERLER/KNİGHT ONLİNE/SİLKROAD online Forum :: Metin2 PvP Serverlar :: Metin2 private server tanıtımları (VPS+VDS)=hamachisiz=
1 sayfadaki 1 sayfası